Gala Da Vittoria

Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Ponta Delgada (Azores)
Gala Da Vittoria Öne Çıkan Resim
Gala Da Vittoria Dış Mekan
Gala Da Vittoria Dış Mekan
Gala Da Vittoria Dış Mekan
Gala Da Vittoria Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Gala Da Vittoria
Canada Do Diogo 12 Fenais Da Luz, Capelas Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Ponta Delgada (Azores)

Gala Da Vittoria misafirlere Ponta Delgada (Fenais da Luz) bölgesinde, Batalha Golf Sahası ve Honey Route Experience Deneyim Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu tatil evi Ponta Delgada Limanı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Azores Üniversitesi ile 5,6 mi (8,9 km) mesafede.

Gala Da Vittoria misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Ev, 1 Yatak Odası
Premium
Premium Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x