Gabriel House - Guest House

Güneybatı İrlanda, Province of Munster
Gabriel House - Guest House Genel
Gabriel House - Guest House Dış Mekan
Gabriel House - Guest House Dış Mekan
Gabriel House - Guest House Dış Mekan
Gabriel House - Guest House Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Gabriel House - Guest House
Summerhill North St. Luke's Cross Güneybatı İrlanda, Province of Munster

Gabriel House - Guest House konaklamanızda Cork merkezinde, Cork Belediye Konağı ve Shandon Çanları 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel University College Cork ile 2,6 km ve Saint Fin Barre's Katedrali ile 2,6 km mesafede.

Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Edward dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x