G2 Boutique Hotel

Kuzey Tayland, Chiang Mai
G2 Boutique Hotel Genel
G2 Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
G2 Boutique Hotel Dış Mekan
G2 Boutique Hotel Dış Mekan
G2 Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
G2 Boutique Hotel
4 Soi 7 Ratchamanka Road Kuzey Tayland, Chiang Mai

G2 Boutique Hotel Chiang Mai merkezinde, Wat Phra Singh ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Chiang Mai Üniversitesi ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Tha Phae Kapısı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 2,5 km (1,6 mi) mesafede.

G2 Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, bitişik şaraphane ve ücretli su parkı vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x