g.Vino Boutique Hotel

Tiflis
g.Vino Boutique Hotel Genel
g.Vino Boutique Hotel Genel
g.Vino Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
g.Vino Boutique Hotel Dış Mekan
g.Vino Boutique Hotel İç Mekan
Image More +79 fotoğraf
g.Vino Boutique Hotel
82 Dimitri Uznadze St , Tiflis

G.Vino Boutique Hotel konaklamanızda Tiflis merkezinde, Marjanishvili Akademik Drama Devlet Tiyatrosu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Barış Köprüsü ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu ile 2,9 km ve Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3,3 km mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x