FX Hotel YanSha Beijing

Kuzey Çin, Pekin
FX Hotel YanSha Beijing Genel
FX Hotel YanSha Beijing Öne Çıkan Resim
FX Hotel YanSha Beijing Kahvaltı
FX Hotel YanSha Beijing Yerinde Yemek
FX Hotel YanSha Beijing Klüp/Executive
Image More +18 fotoğraf
FX Hotel YanSha Beijing
No. 39 Maizidian West Road ChaoYang District Kuzey Çin, Pekin

FX Hotel YanSha Beijing misafirlere Pekin merkezinde, Chaoyang Parkı ve Sanlitun ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Wangfujing Caddesi ile 4,1 mi (6,7 km) ve Yasak Kent ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

FX Hotel YanSha Beijing misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 152 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Executive Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x