FWS Forum Wellness Station

Motor Valley, Parma
FWS Forum Wellness Station Öne Çıkan Resim
FWS Forum Wellness Station İç Mekan
FWS Forum Wellness Station Yerinde Yemek
FWS Forum Wellness Station Yerinde Yemek
FWS Forum Wellness Station Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
FWS Forum Wellness Station
VIA PALERMO 16/A Motor Valley, Parma

FWS Forum Wellness Station misafirlere Parma (San Leonardo) bölgesinde, Museo di Glauco Lombardi ve Camera di San Paolo ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Niccolo Paganini Oditoryumu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Eridania Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

FWS Forum Wellness Station misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x