Fusion Original Saigon Centre

Güney Vietnam, Quận 1
Fusion Original Saigon Centre Genel
Fusion Original Saigon Centre Genel
Fusion Original Saigon Centre Öne Çıkan Resim
Fusion Original Saigon Centre Yerinde Yemek
Fusion Original Saigon Centre Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
Fusion Original Saigon Centre
65 Le Loi, Ward Ben Nghe, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Fusion Original Saigon Centre misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Vietnam Takashimaya Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Saigon Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Miss Thu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.3 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 146 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Original)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Premium)
Executive
Executive Oda, 2 Yatak Odası
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Original)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Premium)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Deluxe King - Nest Lounge

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x