Furama RiverFront (SG Clean)

Singapur Merkez Bölgesi, Singapur
Furama RiverFront (SG Clean) Genel
Furama RiverFront (SG Clean) Genel
Furama RiverFront (SG Clean) Genel
Furama RiverFront (SG Clean) Genel
Furama RiverFront (SG Clean) Genel
Image More +86 fotoğraf
Furama RiverFront (SG Clean)
405 Havelock Road Singapur Merkez Bölgesi, Singapur

Singapur (Singapur Nehri) bölgesindeki Furama RiverFront (SG Clean) misafirlere Chinatown Kültür Merkezi ve Boat Rıhtımı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Singapur Botanik Bahçeleri ile 3,4 km ve Raffles City ile 3,5 km mesafede.

Waterfall Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

615 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Singapur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 14391 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda (Club)
Executive
Executive Süit
Superior
Superior Oda
Club
Club Oda, Avlu (Pool Access)
Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Double or Twin with Extra Bed
Deluxe
Deluxe Oda (Tropical)
Stüdyo
Stüdyo (Queen)
Stüdyo
Stüdyo (Queen + Single)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x