Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean)

Singapur Merkez Bölgesi, Singapur
Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean) Genel
Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean) Öne Çıkan Resim
Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean) Dış Mekan
Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean) Kahvaltı
Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean) Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean)
403 Havelock Road Singapur Merkez Bölgesi, Singapur

Copthorne King's Hotel Singapore on Havelock (SG Clean) size Singapur merkezinde, Orchard Road Alışveriş Caddesi ve Marina Bay Sands Casino kumarhanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Universal Studios Singapore™ Tema Parkı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Bugis Street Alışveriş Bölgesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Malezya mutfağı seven misafirler için Princess Terrace ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 311 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature İki Ayrı Yataklı Oda
Signature
Signature Stüdyo
Family
Family Oda, Balkon
Club
Club Oda (Executive Family)
Club
Club İki Ayrı Yataklı Oda (Executive)
Club
Club Oda (Signature Queen)
Club
Club İki Ayrı Yataklı Oda (Signature)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x