Fulton Business Luxury Hotel

Pasifik Sahili, Guadalajara
Fulton Business Luxury Hotel Öne Çıkan Resim
Fulton Business Luxury Hotel Dış Mekan
Fulton Business Luxury Hotel Dış Mekan
Fulton Business Luxury Hotel Dış Mekan
Fulton Business Luxury Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Fulton Business Luxury Hotel
1450 Av. de las Américas Country Club Pasifik Sahili, Guadalajara

Fulton Business Luxury Hotel misafirlere Guadalajara (Providencia) bölgesinde, Zapopan Bazilikası ve Punto Sao Paulo Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 2,7 mi (4,3 km) ve Telmex Oditoryumu ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x