Fullon Hotel Jhongli

Jungli
Fullon Hotel Jhongli Genel
Fullon Hotel Jhongli Genel
Fullon Hotel Jhongli Öne Çıkan Resim
Fullon Hotel Jhongli Dış Mekan
Fullon Hotel Jhongli İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Fullon Hotel Jhongli
89 Jhongjheng Road Zhongli District , Jungli

Taoyuan Şehri (Zhongli Bölgesi) bölgesindeki Fullon Hotel Jhongli misafirlere Jungli Gece Pazarı ve Central Ulusal Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Taoyuan Uluslararası Beysbol Stadı ile 6,3 km ve Tarihi Daxi Sokağı ile 15,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 154 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x