Central Hotel

Jungli
Central Hotel Öne Çıkan Resim
Central Hotel Dış Mekan
Central Hotel İç Mekan
Central Hotel Banyo Tipleri
Central Hotel Banyo Tipleri
Image More +45 fotoğraf
Central Hotel
No.55, Zhongping Rd. Zhongli District , Jungli

Central Hotel misafirlere Taoyuan Şehri (Zhongli Bölgesi) bölgesinde, Zhongping Commercial District ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jungli Gece Pazarı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Leo Foo Village Tema Parkı ile 14,6 mi (23,5 km) ve Chung Yuan Hristiyan Üniversitesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 13.00, hafta sonu 9.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x