Fujikawaguchiko Crescendo

Shutoken, Minamitsuru-gun
Fujikawaguchiko Crescendo Genel
Fujikawaguchiko Crescendo Genel
Fujikawaguchiko Crescendo Genel
Fujikawaguchiko Crescendo Genel
Fujikawaguchiko Crescendo Genel
Image More +35 fotoğraf
Fujikawaguchiko Crescendo
2115 KAWAGUCHI FUJIKAWAGUCHIKO-MACHI Shutoken, Minamitsuru-gun

Fujikawaguchiko bölgesindeki Fujikawaguchiko Crescendo konaklamanızda, Kawaguchi Gölü ve Kawaguchiko Sarumawashi Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Fuji-Q Highland ile 4,3 mi (6,9 km) ve Fujiten Kayak Merkezi ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Suite)
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x