Villa Ensoleille

Shutoken, Minamitsuru-gun
Villa Ensoleille Öne Çıkan Resim
Villa Ensoleille Dış Mekan
Villa Ensoleille Dış Mekan
Villa Ensoleille Dış Mekan
Villa Ensoleille Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Villa Ensoleille
Kawaguchi 1795 Shutoken, Minamitsuru-gun

Villa Ensoleille konaklamanızda Fujikawaguchiko bölgesinde, göl üzerinde, Akçaağaç Koridoru ve Itchiku Kubota Sanat Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu tatil evi Kawaguchiko Müzik Ormanı Müzesi ile 1,1 km (0,7 mil) ve Kawaguchi Asama Tapınağı ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Misafirler özel spa küveti ve LCD televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Kır Evi, Birden Çok Yatak, Jakuzi, Dağ Manzaralı (Private Cottage with Mt Fuji View)
Room
Standard Kır Evi, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Jakuzi (Maisonette, )
Room
Superior Kır Evi, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x