Fuji Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Fuji Hotel Genel
Fuji Hotel Genel
Fuji Hotel Genel
Fuji Hotel Genel
Fuji Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Fuji Hotel
Jyatha, Thamel POBox: 6209 Katmandu Vadisi, Kathmandu

Fuji Hotel misafirlere Kathmandu (Thamel) bölgesinde, Three Goddesses Temples ve Garden of Dreams (Rüya Bahçesi) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Boudhanath ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Fuji Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Non a/c)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda (non a/c)
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x