Friendship Hostel & Tours 2

Yerevan
Friendship Hostel & Tours 2 Genel
Friendship Hostel & Tours 2 Öne Çıkan Resim
Friendship Hostel & Tours 2 Dış Mekan
Friendship Hostel & Tours 2 İç Mekan
Friendship Hostel & Tours 2 İç Mekan
Image More +68 fotoğraf
Friendship Hostel & Tours 2
1 Yeznik Koghbatsi St. , Yerevan

Friendship Hostel & Tours 2 size Yerevan merkezinde, Museum of Modern Art ile 4 dakika yürüyüş ve Sultanahmet Camii ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu hostel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Singing Çeşmeleri ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Friendship Hostel & Tours 2 misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (6 beds)
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x