Fretheim Hotel

Kystriksveien, Aurland
Fretheim Hotel Genel
Fretheim Hotel Genel
Fretheim Hotel Genel
Fretheim Hotel Genel
Fretheim Hotel Genel
Image More +95 fotoğraf
Fretheim Hotel
Flam Kystriksveien, Aurland

Fretheim Hotel konaklamanızda Flam bölgesinde, tarihi bölgede, Brekkefossen yakınında Flam Marina ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu otel Flåmsbana Railway ile 0,4 km (0,2 mi) ve Flåmsbana Museum ile 0,4 km (0,2 mi) mesafede.

Restaurant Arven, Fretheim Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 122 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Balcony or garden access)
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda (Historic Double Room)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (America Wing)
Junior
Junior Stüdyo Süit
Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x