Flåmsbrygga Hotell

Kystriksveien, Aurland
Flåmsbrygga Hotell Genel
Flåmsbrygga Hotell Genel
Flåmsbrygga Hotell Genel
Flåmsbrygga Hotell Genel
Flåmsbrygga Hotell Genel
Image More +63 fotoğraf
Flåmsbrygga Hotell
Flåmsbrygga, PB 44 Flam Kystriksveien, Aurland

Flåmsbrygga Hotell misafirlere Flam bölgesinde, körfez yakınında, West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord ve Flam Marina yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Brekkefossen ile 1,1 mi (1,9 km) ve Flåmsbana Railway ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

41 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (with extra bed)
Family
Family Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x