Fraser Suites Perth

East Perth
Fraser Suites Perth Genel
Fraser Suites Perth Genel
Fraser Suites Perth Genel
Fraser Suites Perth Genel
Fraser Suites Perth Genel
Image More +60 fotoğraf
Fraser Suites Perth
10 Adelaide Terrace , East Perth

Fraser Suites Perth misafirlere Perth (East Perth) bölgesinde, WACA Kriket Sahası ve Perth Mint ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Hyde Park ile 3,5 km ve Kings Park War Memorial ile 3,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

236 odada mikrodalga fırın ve LCD televizyon mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Premier
Premier Süit, 1 Yatak Odası
Premier
Premier Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Premier
Premier Süit, 2 Yatak Odası, Balkon
Premier
Premier Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x