Metro Hotel Perth City

East Perth
Metro Hotel Perth City Öne Çıkan Resim
Metro Hotel Perth City Dış Mekan
Metro Hotel Perth City Dış Mekan
Metro Hotel Perth City Kahvaltı
Metro Hotel Perth City Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Metro Hotel Perth City
200 Hay Street, East Perth WA 6004, 200 , East Perth

Metro Hotel Perth City Perth merkezinde, Queens Bahçeleri ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Perth Mint ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Langley Park ile 0,8 km ve WACA Kriket Sahası ile 0,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Bluerock Bar & Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 95 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Economy)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Superior)
Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x