FOX JAFFNA by Fox Resorts

Jaffna
FOX JAFFNA by Fox Resorts Genel
FOX JAFFNA by Fox Resorts Genel
FOX JAFFNA by Fox Resorts Genel
FOX JAFFNA by Fox Resorts Genel
FOX JAFFNA by Fox Resorts Genel
Image More +56 fotoğraf
FOX JAFFNA by Fox Resorts
257, K.K.S Road, Kokuvil , Jaffna

FOX JAFFNA by Fox Resorts misafirlere Jaffna merkezinde, Jaffna Sebze Pazarı yakınında ve SJV Chelvanayakam Anıtı ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Jaffna Saat Kulesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Jaffna Halk Kütüphanesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Koloniyel stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x