Subhas Hotel

Jaffna
Subhas Hotel Genel
Subhas Hotel Genel
Subhas Hotel Öne Çıkan Resim
Subhas Hotel Dış Mekan
Subhas Hotel Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Subhas Hotel
49 Victoria Rd , Jaffna

Subhas Hotel Jaffna merkezinde, Sri Nagavihara Uluslararası Budist Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Jaffna Saat Kulesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jaffna Sebze Pazarı ile 0,9 km (0,5 mil) ve Jaffna Halk Kütüphanesi ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi vardır. Jaffna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Oda
Room
Signature Oda
Room
Signature Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x