Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified Genel
Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified Dış Mekan
Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified Dış Mekan
Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified
Jalan Legian 153 Lesser Sunda Islands, Kuta

Kuta (Legian Kent Merkezi) bölgesindeki Fourteen Roses Boutique Hotel Legian - CHSE Certified misafirlere Bali Patlaması Anıtı ve Kuta Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Beachwalk Alışveriş Merkezi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Siloam Hastaneleri ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan D'Roses yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Modern
Modern Deluxe Double or Twin Room
Madya
Madya Junior Suite
Mandala
Mandala One Bedroom Suite
Room
Classic Deluxe Double or Twin Room
Room
Utama Junior Suite
Room
Mandala Two bedroom family Suite
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x