Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Legian
Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified Genel
Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified Genel
Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified Dış Mekan
Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified
Jl. Legian no.155 Lesser Sunda Islands, Legian

Adi Dharma Hotel Legian - CHSE Certified misafirlere Legian (Legian Kent Merkezi) bölgesinde, Legian Alışveriş Caddesi yakınında ve Bali Patlaması Anıtı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Legian Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için Nasi Bali Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x