Four Seasons Resort Bora Bora

Motu Tofari
Four Seasons Resort Bora Bora Genel
Four Seasons Resort Bora Bora Genel
Four Seasons Resort Bora Bora Genel
Four Seasons Resort Bora Bora Genel
Four Seasons Resort Bora Bora Genel
Image More +64 fotoğraf
Four Seasons Resort Bora Bora
Motu Tehotu , Motu Tofari

Bora Bora bölgesindeki Four Seasons Resort Bora Bora misafirlere okyanus kıyısında, Le Meridien Plajı ve Spa Deep Ocean Bora Bora 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Raiatea Marina ile 0,1 mi (0,1 km) ve Bora Bora Lagoonarium ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Sunset Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

107 odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık tenis kortları ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bora Bora bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3165 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı (Over Water Bungalow Suite, King)
Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası (Otemanu)
Premier
Premier Süit, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Poereva)
Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası, Lagün Manzaralı, Deniz Üstü (Plunge Pool)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı (Over Water Bungalow Suite, Two Queens)
Room
One Bedroom Lagoon View Over Water Bungalow Suite king bed
Room
Premier Villa, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır (Estate)
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır (Estate)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x