Bora Vaite Lodge

Bora Bora
Bora Vaite Lodge Genel
Bora Vaite Lodge Öne Çıkan Resim
Bora Vaite Lodge Dış Mekan
Bora Vaite Lodge Dış Mekan
Bora Vaite Lodge İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Bora Vaite Lodge
Vaitape, BP197 , Bora Bora

Bora Bora bölgesindeki Bora Vaite Lodge misafirlere iskele üstünde, White Valley ve Pearl Resort Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Champon Pearl Farm Mücevher Dükkânı ile 0,6 mi (1 km) ve Bora Bora Lagoonarium ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere bisiklet turu bilgileri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Ortak Banyo, Lagün Manzaralı (Chambre Moana)
Oda,
Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı (Chambre Tipanier)
Room
Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı (Chambre Tiare)
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Lagün Manzaralı (Fare Anoari)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x