Four Seasons Place

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Four Seasons Place Genel
Four Seasons Place Genel
Four Seasons Place Genel
Four Seasons Place Genel
Four Seasons Place Genel
Image More +55 fotoğraf
Four Seasons Place
341/44 Moo 9, Soi Chalermprakiat 22 Pattaya 3rd Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Four Seasons Place misafirlere CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ve Pattaya Memorial Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pattaya Plajı Yolu ile 1,7 km ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Four
Four Seasons Suite
Two
Two bedroom Suite
Room
Junior Suite
Room
Grande Suite
Room
One Bedroom Suite
Room
Family Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x