Four Seasons Hotel Las Vegas

Dağ Eyaletleri, Paradise
Four Seasons Hotel Las Vegas Genel
Four Seasons Hotel Las Vegas Genel
Four Seasons Hotel Las Vegas Genel
Four Seasons Hotel Las Vegas Genel
Four Seasons Hotel Las Vegas Genel
Image More +76 fotoğraf
Four Seasons Hotel Las Vegas
3960 Las Vegas Blvd S Dağ Eyaletleri, Paradise

Four Seasons Hotel Las Vegas konaklamanızda, Las Vegas merkezinde, Mandalay Bay Kongre Merkezi yakınında ve Mandalay Bay Beach Tema Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Shark Reef, Mandalay Bay ile 0,6 km ve MGM Grand Garden Arena ile 1,4 km mesafede.

Amerika mutfağı seven misafirler için Veranda ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 424 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için yapay nehir, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Stadium View)
Oda,
Oda, Manzaralı (Stadium View)
Executive
Executive Süit
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Strip View)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Strip View)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit, Engellilere Uygun (Strip View)
Oda,
Oda, Engellilere Uygun (Strip View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x