Four Palms Accommodation

Cape Farms, Bellville
Four Palms Accommodation Genel
Four Palms Accommodation Öne Çıkan Resim
Four Palms Accommodation Dış Mekan
Four Palms Accommodation Dış Mekan
Four Palms Accommodation Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Four Palms Accommodation
19 Franshoek Street Durbanville Hills Cape Farms, Bellville

Four Palms Accommodation misafirlere Cape Town (Bellville) bölgesinde, Nitida Cellars ve Durbanville Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Altydgedacht ile 1,8 mi (2,9 km) ve Tyger Valley Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Four Palms Accommodation misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Palm
Palm Suite
Room
Palm Suite Vll
Room
Petit Palm ll

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x