Four on C Luxury Suites

Route 62, Sea Point Gezinti Yolu
Four on C Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Four on C Luxury Suites Oda Manzaraları
Four on C Luxury Suites Oda Manzaraları
Four on C Luxury Suites Oda Manzaraları
Four on C Luxury Suites Oda Manzaraları
Image More +52 fotoğraf
Four on C Luxury Suites
4B on C, 14 Clarens Road Sea Point Route 62, Sea Point Gezinti Yolu

Four on C Luxury Suites misafirlere Cape Town merkezinde, Sea Point Yüzme Havuzu ve Sea Point Promenade yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Camps Bay Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Masa Dağı ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Elite Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Veranda
Room
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x