Four Elements Kirov

Volga (bölge), Kirov
Four Elements Kirov Genel
Four Elements Kirov Genel
Four Elements Kirov Genel
Four Elements Kirov Öne Çıkan Resim
Four Elements Kirov Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Four Elements Kirov
Oktyabrsky Prospect, 145/1 Volga (bölge), Kirov

Four Elements Kirov misafirlere Kirov merkezinde, Sergey Mironovich Kirov Anıtı ve Pond near Diorama ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Demir Yolu Ulaştırma Müzesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Photography Exhibit Hall ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Karin misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 11.00, hafta sonu 6.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 102 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kirov bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1356 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Business Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x