Bliss Hotel & SPA

Volga (bölge), Kirov
Bliss Hotel & SPA Genel
Bliss Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Bliss Hotel & SPA Dış Mekan
Bliss Hotel & SPA İç Mekan
Bliss Hotel & SPA Kahvaltı
Image More +70 fotoğraf
Bliss Hotel & SPA
Profsoyuznaya 23 Volga (bölge), Kirov

Bliss Hotel & SPA misafirlere Kirov merkezinde, Alexander S. Green Müzesi ve Mosque ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Konstantin Tsiolkovsky, Havacılık ve Astronot Bilimi Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Alexander Garden (Kirov) ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x