Forum İstanbul Yakınındaki Oteller

En uygun Forum İstanbul yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Forum İstanbul yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Forum İstanbul Hakkında

İstanbul'da en hareketli noktalarından Bayrampaşa'da büyük alışveriş ve iş merkezlerinin yanı sıra tarihi hazinelere de yakın bir konumda bulunan Forum İstanbul'un çevresinde 80'den fazla her bütçeye uygun otel hizmet veriyor. Merkezi konumundan dolayı hem tatil amaçlı hem de iş seyahatleri için tercih edilen şık dekorasyonlu butik otellerden büyüleyici İstanbul manzaralı teras restoranları, konforlu odaları, donanımlı toplantı ve konferans salonlarına sahip 5 yıldızlı otellere kadar seçenekler bulunan bölgede kaliteli restoranlar, kafeler ve eğlence merkezleri de sıralanıyor.

Otellerden İstanbul Forum'a kısa yürüyüşlerle ulaşabilir ve yüzlerce mağaza arasında alışveriş yapabilir; çocuk oyun alanları, sinema salonları ve bowling salonlarında güzel zaman geçirebilirsiniz. Eminönü İskelesi ve Karaköy İskelesi’ne de yakın olan otellere 40 kilometre uzaklıktaki İstanbul Havalimanı’ndan bazı otellerin sunduğu servislerle de kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul’un tarihi kalbi Eminönü, Topkapı Sarayı ve Ayasofya Camii gibi her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği turistik noktalara da rahatça gidebileceğiniz otellerden Mısır Çarşısı ve Kapalı Çarşı’ya da uğrayarak alışveriş yapabilirsiniz.

Forum İstanbul Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.