Forte16

Floransa
Forte16 Genel
Forte16 Genel
Forte16 Öne Çıkan Resim
Forte16 Dış Mekan
Forte16 Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Forte16
Viale Antonio Gramsci 16 , Floransa

Forte16 konaklamanızda Floransa merkezinde, Sant'Ambrogio Kilisesi ve Floransa Büyük Sinagogu ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Yahudi Müzesi ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 44 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Superior
Superior Studio with Balcony
Room
Stüdyo
Room
Junior Süit
Room
Family Süit
Room
Panoramic Süit, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Çatı Katı (Loft), Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x