Forte Village Resort – Le Palme

Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula
Forte Village Resort – Le Palme Genel
Forte Village Resort – Le Palme Genel
Forte Village Resort – Le Palme Genel
Forte Village Resort – Le Palme Genel
Forte Village Resort – Le Palme Genel
Image More +30 fotoğraf
Forte Village Resort – Le Palme
Forte Village Resort, S.S.195 Km 39.600 Santa Margherita di Pula Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula

Forte Village Resort – Le Palme misafirlere Pula bölgesinde, golf sahasına yakın ve Pinus Village ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Baia Chia Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Spiaggia di Santa Margherita di Pula ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Pineta yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 20 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Bar/oturma salonu, plaj bar veya bir 3 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 140 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Family
Family Bungalov (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x