Forte Village Resort - Il Castello

Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula
Forte Village Resort - Il Castello Genel
Forte Village Resort - Il Castello Genel
Forte Village Resort - Il Castello Genel
Forte Village Resort - Il Castello Genel
Forte Village Resort - Il Castello Genel
Image More +28 fotoğraf
Forte Village Resort - Il Castello
Forte Village Resort, S.S.195 Km 39.600 Santa Margherita di Pula Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula

Pula bölgesindeki Forte Village Resort - Il Castello konaklamanızda Riva dei Pini Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Su Portu Plajı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Baia Chia Plajı ile 5,7 mi (9,1 km) ve Spiaggia di Santa Margherita di Pula ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Belvedere yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 20 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 5 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 14 bar/dinlenme salonu ve 3 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 173 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 9 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x