Forte Apartments Enjoy Salento

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Avetrana
Forte Apartments Enjoy Salento Öne Çıkan Resim
Forte Apartments Enjoy Salento Dış Mekan
Forte Apartments Enjoy Salento Dış Mekan
Forte Apartments Enjoy Salento İç Mekan
Forte Apartments Enjoy Salento Oda Manzaraları
Image More +42 fotoğraf
Forte Apartments Enjoy Salento
Via Fratelli Bandiera 36 Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Avetrana

Avetrana bölgesindeki Forte Apartments Enjoy Salento konaklamanızda Grotte di Avetrana ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Salina dei Monaci Gölü ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan daire Punta Prosciutto Plajı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Rosario Church ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için 40 inç Akıllı televizyonlar ile şifreli televizyon kanalları sunulur. Misafirlere masa ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire (Classic)
Room
Comfort Süit (Modern)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x