B&B Tenuta Canneddi

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Avetrana
B&B Tenuta Canneddi Dış Mekan
B&B Tenuta Canneddi Dış Mekan
B&B Tenuta Canneddi Şaraphane
B&B Tenuta Canneddi Kahvaltı
B&B Tenuta Canneddi Oda Manzaraları
Image More +10 fotoğraf
B&B Tenuta Canneddi
Via Guglielmo Marconi, 25 Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Avetrana

Avetrana bölgesindeki B&B Tenuta Canneddi konaklamanızda Grotte di Avetrana ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Salina dei Monaci Gölü ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Punta Prosciutto Plajı ile 5 mi (8,1 km) ve Ionian Sea ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 6 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x