Fornalutx Petit Hotel

Serra De Tramuntana, Fornalutx
Fornalutx Petit Hotel Genel
Fornalutx Petit Hotel Genel
Fornalutx Petit Hotel Genel
Fornalutx Petit Hotel Öne Çıkan Resim
Fornalutx Petit Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Fornalutx Petit Hotel
Carrer Alba, 22 Serra De Tramuntana, Fornalutx

Fornalutx bölgesindeki Fornalutx Petit Hotel misafirlere deniz kıyısında, Ecovinyassa Organik Limon ve Portakal Bahçeleri ve Can Prunera Modernizm Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Port de Soller ile 5,7 mi (9,2 km) ve Sóller Bankası Binası ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Fornalutx Petit Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 18 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Fornalutx bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, Teras, Dağ Manzaralı (Sa Capella)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Dağ Manzaralı
Room
Junior Süit, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x