Son Grec Petit Resort - Adults Only

Serra De Tramuntana, Soller
Son Grec Petit Resort - Adults Only Genel
Son Grec Petit Resort - Adults Only Öne Çıkan Resim
Son Grec Petit Resort - Adults Only Dış Mekan
Son Grec Petit Resort - Adults Only Dış Mekan
Son Grec Petit Resort - Adults Only Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Son Grec Petit Resort - Adults Only
Cami de Sa Figuera 28 Serra De Tramuntana, Soller

Son Grec Petit Resort - Adults Only konaklamanızda Soller bölgesinde, Ferrocarril de Soller Tren İstasyonu (Soller) ile 4,9 km (3 mi) ve Port de Soller Deniz Feneri ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı çiftlik oteli Port de Soller ile 5,9 km ve Cala Deia Koyu ile 13,3 km mesafede.

Restoranda Son Grec Petit Resort - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Premier
Premier Süit
Grand
Grand Süit
Premium
Premium Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x