Forest Inn

El Nido
Forest Inn Genel
Forest Inn Genel
Forest Inn Genel
Forest Inn Genel
Forest Inn Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Forest Inn
Sitio Caalan , El Nido

Forest Inn misafirlere El Nido bölgesinde, plaj yakınında, Bacuit Körfezi ve Caalan Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon El Nido Ana Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Nacpan Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (4, Fan room)
Room
Oda (1, Fan Room)
Room
Oda (2, with Aircon)
Room
Oda (3, with Aircon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x