El Nido Reef Strand Resort

El Nido
El Nido Reef Strand Resort Genel
El Nido Reef Strand Resort Genel
El Nido Reef Strand Resort Öne Çıkan Resim
El Nido Reef Strand Resort Dış Mekan
El Nido Reef Strand Resort İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
El Nido Reef Strand Resort
Sitio Caalan, Brgy. Masagana , El Nido

El Nido Reef Strand Resort misafirlere El Nido bölgesinde, plajda, Bacuit Körfezi ve Caalan Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel El Nido Ana Plajı ile 0,2 mi (0,2 km) ve Nacpan Plajı ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Reef Strand ideal; a denize sıfır restoranı misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 3 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x