Fontis Residences Hotel

Central Kampala
Fontis Residences Hotel Öne Çıkan Resim
Fontis Residences Hotel Dış Mekan
Fontis Residences Hotel Dış Mekan
Fontis Residences Hotel Dış Mekan
Fontis Residences Hotel İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Fontis Residences Hotel
40 Kyaddondo Rd , Central Kampala

Fontis Residences Hotel misafirlere Kampala merkezinde, Uganda Golf Sahası ve Fransa Elçiliği ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Victoria Gölü ile 7,5 mi (12,1 km) ve Uganda Cumhuriyeti Parlamentosu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire
Luxury
Luxury Apart Daire, Golf Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x