Fang Fang Hotel

Central Kampala
Fang Fang Hotel Genel
Fang Fang Hotel Genel
Fang Fang Hotel Öne Çıkan Resim
Fang Fang Hotel Dış Mekan
Fang Fang Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Fang Fang Hotel
Plot 9 Ssezibwa Road Sezibwa Road , Central Kampala

Kampala bölgesindeki Fang Fang Hotel misafirlere banliyöde, Uganda Golf Sahası ve Fransa Elçiliği ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Victoria Gölü ile 7,4 mi (12 km) ve Uganda Cumhuriyeti Parlamentosu ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 167 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x