Fontevraud L'Hôtel

Anjou, Fontevraud-l'Abbaye
Fontevraud L'Hôtel Genel
Fontevraud L'Hôtel Genel
Fontevraud L'Hôtel Genel
Fontevraud L'Hôtel Genel
Fontevraud L'Hôtel Genel
Image More +41 fotoğraf
Fontevraud L'Hôtel
38 Rue Jean de l'Habit Anjou, Fontevraud-l'Abbaye

Fontevraud L'Hôtel misafirlere Fontevraud-l'Abbaye bölgesinde, golf sahasına yakın, Loire Vadisi ve Loire-Anjou-Touraine Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fontevaud Kraliyet Manastırı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Domaine de Roiffe Golf Kursu ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Fontevraud Le Restaurant ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 54 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Jardin)
Süit
Süit (Salon)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Emotion)
Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit
Süit (Duplex)
Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Emotion)
Comfort
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Comfort)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x