Domaine de Roiffé

Anjou, Roiffe
Domaine de Roiffé Genel
Domaine de Roiffé Genel
Domaine de Roiffé Genel
Domaine de Roiffé Genel
Domaine de Roiffé Genel
Image More +54 fotoğraf
Domaine de Roiffé
Lieu dit Saint Hilaire Route de Fontevraud Anjou, Roiffe

Roiffe bölgesindeki Domaine de Roiffé konaklamanızda, Loire-Anjou-Touraine Regional Natural Park ve Loire Vadisi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Domaine de Roiffe Golf Kursu ile 0,2 mi (0,3 km) ve Fontevaud Kraliyet Manastırı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Alcove ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve golf sahası manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Roiffe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5380 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Superior Room
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x