Fonte al Noce

Apennine Mountains, Gubbio
Fonte al Noce Genel
Fonte al Noce Genel
Fonte al Noce Öne Çıkan Resim
Fonte al Noce Dış Mekan
Fonte al Noce Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Fonte al Noce
Località Nerbisci Apennine Mountains, Gubbio

Gubbio bölgesindeki Fonte al Noce misafirlere kırsal bölgede, Via Federico da Montefeltro ve Palazzo del Capitano del Popolo ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Gubbio Katedrali ile 6,7 mi (10,8 km) ve San Francesco Kilisesi ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Basic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x