Abadia Farneto

Apennine Mountains, Gubbio
Abadia Farneto Genel
Abadia Farneto Genel
Abadia Farneto Öne Çıkan Resim
Abadia Farneto Dış Mekan
Abadia Farneto Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Abadia Farneto
Frazione Mocaiana Loreto basso 98 Apennine Mountains, Gubbio

Gubbio bölgesindeki Abadia Farneto konaklamanızda, Gubbio Roma Tiyatrosu ve Via Federico da Montefeltro ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Teatro Romano ile 7,2 mi (11,7 km) ve Palazzo del Capitano del Popolo ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda Abadia Farneto misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Donnola)
Room
Apart Daire (Scoiattolo)
Room
Apart Daire (Riccio)
Room
Comfort Apart Daire (Pettirosso)
Room
Apart Daire (Lupo)
Room
Apart Daire (Rosa)
Room
Apart Daire (Capriolo)
Room
Apart Daire (Gufo)
Room
Apart Daire (Volpe)
Room
Apart Daire (Picchio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x