FLC Grand Hotel Quy Nhon

Quy Nhon
FLC Grand Hotel Quy Nhon Genel
FLC Grand Hotel Quy Nhon Genel
FLC Grand Hotel Quy Nhon Genel
FLC Grand Hotel Quy Nhon Genel
FLC Grand Hotel Quy Nhon Genel
Image More +60 fotoğraf
FLC Grand Hotel Quy Nhon
Zone 4, Nhon Ly - Cat Tien Beach Nhon Ly , Quy Nhon

FLC Grand Hotel Quy Nhon misafirlere Quy Nhon bölgesinde, plajda ve Eo Gió Beach ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Ky Co Beach ile 4,4 mi (7,1 km) ve Hon Kho Beach ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

Otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 262 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık havuz ve kapalı havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Grand Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x