Chai Village Hotel

Quy Nhon
Chai Village Hotel Öne Çıkan Resim
Chai Village Hotel Dış Mekan
Chai Village Hotel Dış Mekan
Chai Village Hotel Dış Mekan
Chai Village Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Chai Village Hotel
Bai Nom, Xa Nhon Ly , Quy Nhon

Chai Village Hotel konaklamanızda Quy Nhon bölgesinde, Eo Gió Beach ile 1,1 km (0,7 mi) ve Ky Co Beach ile 6,4 km (4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Hon Kho Beach ile 19,7 km (12,3 mi) ve Qui Nhon Stadyumu ile 21,5 km (13,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 25 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x